Mantra for Flute Solo

Akik rendszeres olvasóim már hosszabb ideje észrevehették, hogy időről időre beszámolok Ani Choying Drolma koncertjeiről. Ani Choying Drolma nepáli mantra-énekesnő, és buddhista nővér az “ Kerk De Duif“-ben ad koncertet (Kerk De Duif, Prinsengracht 756), Amsterdam-ban, november 16án. 20órakor. Akik éppen Hollandiának ezen a részén tartózkodnak, ha tehetik ne hagyják ki a koncertet, mert ritka alkalom az énekesnőt Európában koncerten hallani.

A darabot a mantra-énekesnő alábbi videó alapján készítettem két változatban: fuvola és altfuvola verzió is van. Ne felejtsünk el ellátogatni az alábbi linkekre és támogatni Ani Choying Drolma-t, a szerzetesnőt, akinek több projektje is fut Nepálban. Számos nemzetközi elismerés bírtokosa is, így ő Nepál UNICEF jószolgálati nagykövete is. Évente sok koncertet ad, hogy adományokat gyűjtsön; az egyik az “Nuns Welfare Foundation of Nepal (NWF)” illetve a Arya Tara School (ATS). Mindezt a honlapja főoldalán alul tehetjük meg, ha van paypal-unk, de akár normál banki átutalást is küldhetünk. Legeslegalul találjuk a jegyrendelő linket és a koncert szervezőjének elérhetőségeit.

A helyes előadáshoz pedig hallgassuk meg minél többször a videót:

Donate Ani Choying Drolma here:

http://www.choying.com/
http://www.choying.de/

null

For further inquiries please contact :- Nina Kossak (fon 0031 687352306 or E-Mail to kontakt@nilam.de) & Frank Vermeersch

Jegyek:
Anichoying.nl

This entry was posted in Napról-napra, mp3, videó and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply