Kedves Látogató!

Az alábbi bemutatkozó szöveg annyi kiegészítésre szorul, hogy 2019 óta már nem tudok rendszeresen foglalkozni a blogommal – ennek okai itt olvashatóak. De néha érdemes ide látogatni, mert továbbra is, alkalmanként felteszek egy-egy anyagot kb. másfél havonat egyet. Elméleti írásaimat mostanában a Parlando folyóirat számára készítem. Fellépéseimről a Legutóbbi | Következő fellépés rovatban lehet híreket találni.

Czeloth-Csetényi Gyula vagyok, – nevem nem ismeretlen a fuvolázás világában, – és ez az általam szerkesztett fuvolával, fuvolázással foglalkozó blog. Az itt megjelenített anyagok csak részben szólnak rólam, viszont sokféle, a fuvolázással kapcsolatos szakcikket (fordított vagy saját), zenét és más érdekességeket találhatunk itt, amelyeket főként internetes kalandozásaim során kerülnek elém és engem is érdekelnek. Főbb témaköreim a következők:

  • saját készítésű cikkek, tanulmányok, interjúk;
  • fuvolázás előadóművészete – az ezzel kapcsolatos videó és hanganyagok, amelyek általában külső forrásból kerülnek belinkelésre;
  • a fuvolaépítéssel, a fuvola gyártó cégekkel kapcsolatos hírek, érdekességek, újítások – ezek is elsősorban átvett, írott anyagok;
  • a fuvola pedagógiájával és a fuvola repertoárjával foglalkozó anyagok.

Tallózáshoz használja a Cimkefelhőt, a Kategóriákat, illetve a szabadszavas keresőt a jobb oldali menüben. A blog Főoldalára itt tud visszalépni.

Fontos!

Az itt található szakmai információk bárki okulását szolgálhatják, de nem használhatóak fel újra semmilyen formában, engedély nélkül még hivatkozásként sem. A blog (http://www.czeloth.com/blog) és az oldalam (http://www.czeloth.com) valamennyi tartalma magántulajdon – fájlok, dokumentumok, stb – az ide tartozó linkekkel együtt. Ezekből bármilyen részletet közölni, idézni, vagy az ide mutató külső vagy belső linkeket használni, beágyazni az én írásos engedélyem nélkül nem lehet és jogi következménnyel jár. Mindez vonatkozik az általam működtetett valamennyi más oldalra is (Youtube, Soundcloud, Facebook, stb.).

Jó szórakozást kívánok!

Leave a Reply