Kedves Látogató!

Az alábbi bemutatkozó szöveg annyi kiegészítésre szorul, hogy 2019 óta már nem tudok rendszeresen foglalkozni a blogommal – ennek okai itt olvashatóak. De néha érdemes ide látogatni, mert továbbra is, alkalmanként felteszek egy-egy anyagot kb. másfél havonat egyet. Elméleti írásaimat mostanában a Parlando folyóirat számára készítem. Fellépéseimről a Legutóbbi | Következő fellépés rovatban lehet híreket találni.

Czeloth-Csetényi Gyula vagyok, – nevem nem ismeretlen a fuvolázás világában, – és ez az általam szerkesztett fuvolával, fuvolázással foglalkozó blog. Az itt megjelenített anyagok csak részben szólnak rólam, viszont sokféle, a fuvolázással kapcsolatos szakcikket (fordított vagy saját), zenét és más érdekességeket találhatunk itt, amelyeket főként internetes kalandozásaim során kerülnek elém és engem is érdekelnek. Főbb témaköreim a következők:

  • fuvolázás előadóművészete – az ezzel kapcsolatos videó és hanganyagok, amelyek általában külső forrásból kerülnek belinkelésre;
  • a fuvolaépítéssel, a fuvola gyártó cégekkel kapcsolatos hírek, érdekességek, újítások – ezek is elsősorban átvett, írott anyagok;
  • saját készítésű interjúk;
  • a fuvola pedagógiájával és a fuvola repertoárjával foglalkozó anyagok.

Tallózáshoz használja a Cimkefelhőt, a Kategóriákat, illetve a szabadszavas keresőt a jobb oldali menüben. A blog Főoldalára itt tud visszalépni.

Jó szórakozást kívánok!

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!