A Gary Schocker fuvolafej

Íme a nem rég megjelent Gary Schocker fuvolafej rövid ismertetője. A WilliamsFlutes és a előadóművész-zeneszerzővel együttműködve hozta létre a fejet, közös munkájuknak több évre visszanyúló előzményei vannak.

“Meglepve és megtisztelve éreztem magam, amikor Dave Williams felhívott és azt tudakolta mit szólnék, egy, a nevemmel fémjelzett fuvolafej típus megjelentetéséhez. Noha nem terveztünk ilyen vállalkozást, David és én az elmúlt körülbelül öt évben naponta beszélgettünk a játéktechnikámról, és arról mit hallunk, érzünk és szeretünk a fuvolázással, a fuvolával kapcsolatban. Ő tanulmányozta a gyűjteményemet, – amely Louis Lot, Rive, Powells, Haynes és Bonnevilles hangszereket tartalmaz – majd, miután valamennyit alaposan megvizsgálta kissé módosította saját fuvolafejeinek kialakítását. Az eredmény látványos lett. Ezek a fuvolafejek hajlékonyak és erőteljesek, de mindenek előtt meleg hangszínűek. Miután kézhez kaptam az “Gary Schocker #1″ fuvolafejet észrevettem, hogy újra visszatérek a fuvolarepertoár azon részéhez, amelyet már évek óta nem látogattam. Csillogó hangot tudok képezni, amely olyan mint az én megbízható Haynes fuvolámé, még gyorsabb artikulációval és erőlködéstől mentesen a  magas regiszterben.
Kérem, a kipróbálással kapcsolatban vegyék fel a kapcsolatot David-el www.williamsflutes.com-on , mert ezekből a fejekből limitált széria készül”.

~Gary Schocker~

Még bővebben olvashatunk erről a témáról a WilliamsFlutes oldalán.


This entry was posted in cikk, fordítás, kép and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply