A “Wholemusician” Londonba jön

Számunkra is elérhető helyen, Londonban tart képzést a Whole Musician “Urban Flute Retreat” címmel. A dátum 2014 augusztus 26-28, érdemes már most tervezgetni az utat, a regisztációs lehetőség és a részletes program hamarosan érkezik!


null


További információk:
Www.wholemusician.net
Ízelítő a programból itt:

A “Wholemusician” voltaképpen öt fuvolás foglal magában, akik közül kettőt kicsit bővebben is bemutatunk alább:


null


Niall O’Riordan, MA BMus – London, England

“Örömömre szolgál, hogy részt vehetek a Whole Musician-ben, ahol a tradicionális fuvolapedagógiát több holisztikus megközelítéssel kombinálhatok, és valóban izgatott vagyok, mert a Feldenkrais Módszert® is megoszthatom a résztvevőkkel”.


null

Dr. Rik Noyce, DMA / CEC – Los Angeles, California

“Életünk – különösen zenészként – egybetorkolló élményeink által formálódik, és azáltal, ahogyan ezekre az élményekre reagálunk. Ezért tehát nyilvánvaló, hogy felfedezni és értékelni a fuvolajátékunk holisztikus megközelítését a leginkább felszabadító és hasznos. Ezért örülök, hogy részt vehetek egy magasan képzett csapatban, akik lehetővé teszik ezt a felfedezést amatőröknek és profiknak egyaránt.”


A Whole Musician tulajdonképpen öt különleges tapasztalatú fuvolás kollektívája, akik párját ritkítóan intenzív felfrissülést nyújtanak mentális, fizikai és zenei szinten, a 21.század előadóművészeinek igényei szerint.
Tagjaink között van Feldenkrais® trének, jóga instruktor, életvezetési tanácsadó. Ezeknek az rltérő területeknek a kombinációja szerves részét alkotja a Whole Musician munkájának. Valljuk – ahogy a mondás tartja – az egész nagyobb, mint a részek összege.
http://www.wholemusician.net/

A tagok további bemutatkozó videói:
http://www.wholemusician.net/mind


Meg Griffith és Megan Lanz, fuvola, Rik Noyce, altfuvola

Cody Westheimer kompozícióját a Whole Musician tagjai adják elő; a darab a 2013as Canadian Flute Association Convention-re készült.

This entry was posted in Napról-napra, link, videó and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply