JAZZ – Pozsár Eszter

Mindig szívesen érintem a jazz témáját is, különösen ha fuvoláról van benne szó. Főleg ha hazai. Jazz fuvolás elég kevés van nálunk, ebben a műfajban egyébként is inkább az urak jeleskednek, – ellentétben a klasszikus fuvolával. De nagy örömmel jelenthetjük ki, hogy van saját jazz-fuvolázás lady-ink Pozsár Eszter személyében. Az ő videóiból válogatunk most. Sajnos a beágyazás le van tiltva, de az ikonokra kattintva máris a megfelelő oldalon indul a lejátszás.

null

“Mozi dal” – Trans-Formation lemezbemutató koncert
TRANS-FORMATION lemezbemutató koncert, Budapest Jazz Club 2009.
Tagok: Pozsár Eszter: fuvola, altfuvola, bansuri, szoprán szaxofon (flute, alto flute, bansuri, soprano saxophone). Eichinger Tibor: gitár(guitar), Frey György: basszusgitár (bass guitar), Mogyoró Kornél: ütőhangszerek (percussion)

null
“Acid” – Trans-Formation lemezbemutató koncert
Pozsár Eszter: fuvola, altfuvola, bansuri, szoprán szaxofon (flute, alto flute, bansuri, soprano saxophone), Eichinger Tibor: gitár (guitar).

null

“Krizantem Street” - Trans-Formation lemezbemutató koncert
Tagok: Pozsár Eszter: fuvola, altfuvola, bansuri, szoprán szaxofon (flute, alto flute, bansuri, soprano saxophone), Eichinger Tibor: gitár(guitar), Frey György: basszusgitár (bass guitar), Mogyoró Kornél: ütőhangszerek (percussion)

További felvételeket a művésznő oldalán találunk:

null

This entry was posted in Napról-napra and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply